Over ons

Het team van Gladior helpt u graag om van uw online marketing een succes te maken.

Online marketing is in relatief korte tijd enorm gegroeid en maakt inmiddels een substantieel onderdeel uit van de bedrijfsstrategie. Met de inzet en toename van het onlinebudget voor bedrijven komt er meer verantwoordelijkheid en nadruk te liggen op de Return On Investment (ROI).

Gladior begrijpt deze ontwikkelingen en de behoeften van bedrijven en speelt hierop in door online marketing, in de volle breedte, strategisch, ROI gebaseerd en meetbaar in te zetten.

Ruim 16 jaar ervaring!

Gladior is een ervaren en innovatief online marketing bureau dat sinds 1999 actief is. Gladior is één van de grondleggers van zoekmachine marketing in Nederland en heeft een schat aan ervaring opgebouwd.

Met ons team van gespecialiseerde online consultants in diverse disciplines bent u bij ons verzekerd van een complete online marketing strategie- en/of de uitvoering van een optimaal vormgegeven website, webshop (en de eventuele koppeling tussen beide).

Onze expertise

Dat wij een grote expertise hebben op het gebied van online marketing en behoren tot de top van Nederland moge blijken uit de partnerships die wij hebben met gerenommeerde bedrijven op ons vakgebied.

Zo is Gladior een van de slechts 150 bureaus wereldwijd die zich Premium Partner van Google mag noemen. Gladior is al Google partner sinds 2006 en onze online consultants zijn allen Google Analytics Qualified Individuals.

Binnen Nederland zijn we o.a. door AFAS softwareCCV shop en WebwinkelKeur geselecteerd als partner.

Onze holding OMCG is onder de naam van Indenty aangesloten bij het IAB: Taskforce Search.

Hulp nodig?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!